Home – 3D Printers – Mark3D2022-09-06T11:58:10+02:00

Ter plaatse. Professioneel persoonlijk advies.

Markforged 3D Printer:

Productie opnieuw gedefinieerd

in speciale machinebouw!in automatisering!in onderhoud!in plant engineering!in de automobielsector!in de lucht- en ruimtevaartindustrie!

INFO BROCHURE DOWNLOADEN
Sample aanvragen

Ter plaatse. Professioneel persoonlijk advies.

Markforged 3D Printer:
Productie opnieuw gedefinieerd!

INFO BROCHURE DOWNLOADEN
Sample aanvragen

Markforged 3D-printers voor uw productiesucces:
Snellere, lichtere en kosteneffectievere bedrijfsuitrusting produceren

Productiebedrijven ondervinden telkens weer dezelfde symptomen: Onderdelen met kleine hoeveelheden of ingewikkelde geometrieën kunnen alleen met veel moeite worden geproduceerd en zijn zeer duur!

Ken je dit…?

  • In de speciale machinebouw vervaardigt u vaak op maat gemaakte componenten in kleine series of kleine aantallen, bijvoorbeeld in seriegroottes 1-3.
  • Zij hebben een hoge mate van individualisering en een groot aantal varianten en gereedschapskosten
  • Afzonderlijke oplossingen zijn onbetrouwbaar, bereiken niet de vereiste sterkte en zijn uiteindelijk ook zeer duur.

sample aanvragen

De Digital Forge:

Industriële 3D-printing voor uw productie – meer onafhankelijkheid, beschikbaarheid en innovatie in uw productieprocessen.

Automatisering & Robotica

Speciale machinebouw

Onderhoud

Productontwikkeling

Onderwijs

De juiste printer voor iedere toepassing

Met de printers van Markforged kunt u uiterst stabiele en hoogwaardige onderdelen printen – In een zo kort mogelijke tijd en tegen een fractie van de kosten en met maximale stabiliteit! Maak kennis met de nieuwe mogelijkheden en voordelen van professionele printers.

Markforged desktop serie 3D printer

Desktop-Serie

Sterk geprinte onderdelen
op elke desktop-printer.

Lees meer
Markforged X serie 3D printer

X-Serie

Compromisloze
kracht, precisie en schoonheid.

Lees meer
Markforged FX20

FX20

Print tot 8 keer sneller dan de standaard printinstellingen.

Lees meer
Markforged Metal X 3D printer

Metal X

Metalen onderdelen
binnen 24 uur.

Lees meer
3D-geprint component

Printen in plaats van conventionele productie!

Voordelig 3D-printen met geavanceerde materialen zoals onyx, met nylon of koolstofvezel versterkte continufilamenten en metaal. Componenten gemaakt van onyx in combinatie met een continue koolstofvezel bereiken de sterkte van aluminium. Dit betekent dat u zeer stabiele componenten kunt produceren die u vroeger moest bewerken, maar dat niet wilde.

Casestudies

Test nu de Eiger software!

Test Eiger software nu!

DEMO component nu aanvragen!

DEMO component nu aanvragen

Blijf op de hoogte van alle aspecten van industrieel 3D-printen!

Krijg alle nuttige en insider tips over de Markforged 3D-printers. Nieuws in de wereld van additive manufacturing en tips & tricks voor nog betere printresultaten. 

Ontdek onze gemeenschap!

Wereldmarktleiders met Markforged printers

Logo's wereldmarktleiders met Markforged 3D printers
Case Studies
Markforged Eiger Software

EIGER – Inclusief krachtige software

Printen met hoogwaardige printmaterialen. De Markforged software is krachtig en erg eenvoudig in gebruik. U kunt uw onderdelen snel en met de juiste vezelinstellingen optimaliseren, waardoor u over het perfecte onderdeel beschikt voor uw toepassing.

Testversie Eiger Software

De juiste 3D printer voor elke toepassing

Professionele printers worden al meer dan dertig jaar gebruikt, maar pas de laatste tien jaar heeft de markt zich op grote schaal opengesteld voor nieuwe toepassingen.

Omdat printen geen productie- of ontwerpbeperkingen kent, kunt u een ongelooflijke groei en vraag zien van geavanceerde machines.

Medeverantwoordelijk voor de snelle groei van de printindustrie zijn de vele verschillende technologieën. De Composite Filament Fabrication (CFF) technologie biedt u onbeperkte mogelijkheden bij uw productie.

Ontdek de productie met Markforged machines!

Vrijwel elke productie kan nu profiteren van printen. Het is toegankelijker dan ooit. Voor elke eis kunt u hier een oplossing vinden. En dankzij de geavanceerde machines krijgt u vaak een hogere winstgevendheid in de productie van componenten, omdat tijd, materiaal en kosten kunnen worden bespaard.

Markforged is opgericht om de manier waarop producten worden gemaakt te veranderen en was te vinden op het snijvlak van traditionele productie en geavanceerde materiaalkunde. Dat is waarom zij geloven in een toekomst waarin de overgang van uw ontwerp naar afgewerkte onderdelen gemakkelijk, veilig en betaalbaar is. Daarom hebben ze ‘s werelds enige ecosysteem van composiet plastic, metalen en machines gecreëerd. Hierdoor kunt u zich richten op het ontwikkelen van producten die de wereld veranderen.

Markforged 3D printers


Wij zijn er net zo van overtuigd als Markforged. Wij zijn een team van ervaren ingenieurs en komen uit het veld van ontwerp en ontwikkeling. Onze focus ligt op de levering en ondersteuning van machines. Ons doel is om elke ingenieur en ontwerper onmiddellijk een printer te geven, omdat dit de enige manier is om snel en gemakkelijk vorderingen te maken. Als ingenieur of constructeur kunt u de droom vervullen om uw ontwerpen de volgende dag in de hand te houden en deze onmiddellijk in uw toepassing in te voegen. Als u een printer of materialen wil kopen of zelfs testen, neem dan gerust contact met ons op.

Leer meer over de toepassingen met de MarkTwo!

Voor welke toepassingen is welke continuvezel geschikt? Hoe ontwerp ik op de juiste manier voor filament 3D printen? Wat zeggen de gebruikers ervan en waar kan ik meer informatie vinden? – Je bent naar de juiste plaats gekomen! Wij hebben een paar informatiemogelijkheden op een rijtje gezet die u direct naar de juiste antwoorden leiden.

Bouwgids

Leer meer

Sterker dan aluminium

Leer meer

Gebruikersrapport

Leer meer

Webinar

Leer meer

Go to Top